Fødder

Udekørende Zoneterapeut

Pr. 1. juni 2021 er jeg startet som udekørende Zoneterapeut. 

Jeg kommer altså til dig, når du booker en tid!


Jeg kører lige nu ud GRATIS i Horsens, Skanderborg og Odder området.

Bor du længere væk, finder vi ud af det. (jeg kører ud fra Tvingstrup ved Horsens).


Kontakt mig på tlf. 21 18 25 60 - Ring eller send sms. Læg venligst en besked, hvis du vil ringes op.

Priser

Voksen behandling, ca. 55 minutter. Kr. 400,-

4 behandlinger betalt samlet- kr. 1.400,-  (spar 200,-)


Baby behandling ca. 15 -30 minutter. Kr. 250,-

(baby bestemmer tiden) 

Køb 3 behandlinger for kr. 650,- (spar 100,-)


Børne behandling fra 1 år -12 år. ca. 30 minutter. kr. 250,-

Køb 3 behandlinger for kr. 650,- (spar 100,-)

Zoneterapi -naturlig behandling


... der kan lindre dine akutte symptomer eller kroniske lidelser.


Både børn og voksne kan have glæde og gavn af denne behandlingsform. Især babyer og børn er meget modtagelige for zoneterapi.


Men hvordan virker det?

Forestil dig at dine fødder er et kort over hele din krop. Hele kroppen er repræsenteret som punkter på dine fødder. Når der behandles via tryk og massage af fødderne og underben vil der sendes vibrationer og energi op igennem din krop, som vil aktivere kroppens egen selvhelbredelse.


Zoneterapi er ren velvære for dig, der nyder at blive masseret på fødderne og underben.

Er du normalt ikke så glad for, at nogen rører ved dine fødder? så fortvivl ej, min erfaring er, at de fleste glemmer det, når først behandlingen er i gang;)


Udskildelse af affalsstoffer, afslappethed og øget energi efterfølgende er alle gode tegn på, at behandlingen har sat gang i kroppens forsøg på, at vende tilbage i balance.


Foruden at behandle kan zoneterapi samtidig medvirke til øget velværre i det, behandlingen løsner op i føddernes muskler og led.


Fødder -kroppens fundament!

Sunde og smertefrie fødder er en stor og vigtig del af dit velbefindende


Hvis du aldrig har oplevet at have problemer med dine fødder, har du sikkert aldrig tænkt over dejligt og nødvendigt der er, at have "glade" og sunde fødder.


Fodproblematikker kan f.eks. være:

 • hård hud/tør fødder (resultatet kan blive trætte og ømme fødder)
 • ligtorne
 • hælrevner (sprukne hæle)
 • fodsvamp
 • svamp i neglene
 • nedgroede negle
 • fortykkede negle
 • ligtorn under neglen eller i neglefalsen.


Ovenstående kan være så smertefuldt og irriterende i hverdagen, at du kan blive hæmmet i at bevæge dig. Mange gange begynder man at kompensere (ændre sin gang, for at undgå smerterne), det betyder at man går skævt på foden/fødderne, hvilket kan medføre andre komplikationer andre steder i kroppen.


Kan du ikke selv få "styr på dine fødder", så opsøg en fodterapeut og få hjælp til dine fodproblemer inden generne flytter sig og gør livet besværligt!


DU KAN GØRE MEGET SELV - FOREBYG 

Undgå fodgener og oplev glæden ved "glade" fødder!Mine bedste råd som fodterapeut:

 • hold dine fødder rene (vask dem hver dag, gamle hudceller skal vaskes af jævnligt)
 • klip neglene inden de bliver for lange og støder på snuden i skoene
 • klip neglene ligeover ELLER så de følger formen på dine tæer (ingen skarpe neglehjørner der kan "skære" ned i falsen)
 • smør fødderne med en god fodcreme. Helst hver dag;) og gerne lige efter badet, da cremen trænger bedst ind, når huden er fugtig.
 • fjern hård hud eller tør hud jævnligt. Brug en pimpsten når huden er fugtig/opløst, gerne i forbindelse med et fodbad eller almindeligt bad. Jo mere hård hud du har jo grovere pimpsten. Nogen kan nøjes med at bruge en gammel vaskeklud og andre må bruge en glasfil.
 • fjerner du hård hud med en fil, skal du vide at irritationen og den varme der genereres ved friktionen kan skabe yderligere hård hud og forværre tilstanden - Opsøg en fodterapeut og kom i bund - og hold derefter selv dine fødder ved lige med creme hver dag, hvis du er uheldig og producerer meget hård hud OG mærk efter hver dag når du vasker dine fødder om der er kommet ny hård hud og fjern det med det samme, så du hele tiden tager det i opløbet= Forebygger!
 • brug sokker/strømper af natur materialer, så fødderne kan ånde (bomuld, bambus og uld) og HUSK at strømperne ikke må stramme for meget (især ikke ved ødem og slet ikke ved små babyer)
 • brug gode sko, der er behagelige at have på (se de 10 råd om sko)
 • hold dine fødder tørre og varme: våde fødder/fugtige/svedige fødder giver grobund for svamp og kolde fødder er ubehageligt og usundt og ender nogle gange med en forkølelse der kunne have været undgået.
 • Sidste og bedste råd: Se på dine fødder hver dag og mærk lige efter om alt er som det skal være. Behandl dine fødder kærligt! Pas og plej dem - de skal jo holde resten af dit liv;)


JEG ER ALTID KLAR TIL AT GIVE GODE FOD-RÅD

Har du spørgsmål omkring dine fødder, så skriv til mig: camilla4cc@gmail.com, via facebook/messenger eller send en sms: 21182560.

Jeg vil besvare dig hurtigst muligt :o)


MIN FOD-BAGRUND

Jeg er uddannet som statsautoriseret fodterapeut i 2010 fra Tradium, Randers Fodterapeutskole og som zoneterapeut i 2017 fra Logos Zoneterapeut skole i Aarhus ved Janni Almosetoft.


Fra 2013 havde jeg egen klinik i Hovedgård på Vestergade (startede i klinikken som indlejer fra april 2012 og overtog klinikken efter Karen Tvermose) indtil 2020/2021.


Efter en lang periode med en stresssygemelding, starter jeg nu som udekørende zoneterapeut

(pr. 1. juni 2021).


Mere info kommer. Men kan du ikke vente, så smid en sms til mig: 21182560   :)