Mit univers

Velkommen i mit univers

Her på siden deler jeg mine tanker og små peptalks til mig selv.


Måske kan du relatere til det jeg skriver. Måske bliver du provokeret. Måske bliver du inspireret ;)


Når jeg skriver, hjælper det mig i forhold til at holde humøret højt og det er på en måde blevet min vej tilbage til MIG, i en periode med stress.


Med "mit univers" mener jeg - sådan som JEG ser verden. Min oplevelse og opfattelse af livet, som til tider kan være svært at forstå og ikke altid giver mening.... Lige indtil jeg sætter mig ned og skriver - så kommer der ofte nogle svar til overfladen ;)


Jeg har en stor interesse for personlig udvikling og spiritualitet - Hvilket det jeg skriver bærer præg af - og du er velkommen til at læse med!


Go' fornøjelse!

4. juni 2021


WOW- det er længe siden jeg har skrevet herinde og delt mine tanker på det store net. Ved jo ikke om der er nogen der overhovedet læser med - og det er egentlig lige meget - for det er bare fedt at få nogle tanker ud på skrift.


Siden oktober har jeg fyldt en stor notes bog med alt muligt. Så jeg har altså ikke holdt pause fra at skrive. Det kan virkelig anbefales - hvis man kan lide at skrive - for man får lige ryddet lidt ud og hovedet bliver lettere :o)


Notes bøger er osse gode til at lægge planer/skrive planer og idéer ned, som man senere kan gå ind og tjekke lidt op på, om man har fået noget sat i værk. Prøv det, prøv det, prøv det....


NÅ - Lidt om mig.

Jeg har raskmeldt mig selv :o) Weeee det er skønt. Jeg har haft en indre kraft, der har haft lyst til at springe ud i langtid... Men havde jo stress i kroppen.  - Jeg er i balance nu. Har arbejdet i dybden med mig selv. Bliver aldrig færdig med at arbejde med mig selv - for selvfølgelig udvikler man sig resten af livet.. Så derfor starter jeg nu. Fordi Jeg har lyst!! Jeg har ikke lyst til at fastholde mig selv som syg. Jeg havde stress, ja!

Nu har jeg ikke. Havde jeg ondt af mig selv den gang jeg havde stress?? Yes, det havde jeg. Har jeg haft lidt ondt af mig selv i den sidste måneds tid, fordi mine forældre er i en øv periode  - Ohh Yes. 

Men begge mine forældre ved, at det jeg allermest drømmer om, er at være selvstændig og skabe et liv der passer til mig, ved at lave de forskellige ting jeg brænder for. UDEN forretningsplaner, uden swot analyser og hvad ellers sådan nogle ting hedder..  Bare udføre et godt stykke arbejde, som kommer fra hjertet og med lyst!! Derfor bliver det ikke det der holder mig tilbage. Så vil jeg hellere gå efter mine drømme, så jeg ikke senere tænker tilbage og fortryder. Vil altså ikke dyrke det, der er ØV. og vil ikke have at mine forældre skal sidde tilbage og være kede af, at deres situation bragte mig så langt ud af fatning, at jeg ikke startede op med det jeg HAVDE LYST til at lave/arbejde med.


Nå.... er du klar til at høre lidt?


Jeg ER FOD-fixeret :o) og det har jeg vidst altid været... og selvom jeg har lukket min klinik betyder det nemlig ikke, at jeg ikke vil have med fødder at gøre. Det er faktisk omvendt. Jeg VIL have med fødder at gøre. Bare ikke på den gamle måde: Jeg sidder i en stol dagen lang. Høvler hård hud af. Klipper neglene på kunderne OM og OM og OM igen. Pyh ha. Ingen udvikling for mig der. Og hey - selvfølgelig vokser neglene... selvfølgelig kommer der mere hård hud på. Det er naturligt. OG det er faktisk et ret fedt job at være fodterapeut. Jeg elsker at se resultater. At komme til et par fødder der virkelig ser trætte ud: tør, hård hud, lange negle med tør hud rundt om (som virkelig skriger efter omsorg og pleje) - Ja, dem elsker jeg at behandle. Nyder at "pille" og gøre dem flotte. Se det endelige resultat og fornøjelsen ved et stykke veludført arbejde. Yes manner - det kan jeg sgu rigtig godt li'!!!! 


MEEEN - det er bare noget inde i mig, der har banket på i nogle år efterhånden.  Min store passion for Fødder er mere end at pille. Jeg er tit blevet overrasket over mig selv, når jeg er gået i selvsving i fortællingen om f.eks. en ligtorn.

Det kan tage mig laaaang tid at forklare hvad den kommer af og hvad der kan gøres for at fjerne- og holde den væk. Det var bare et eksempel. Der er mange andre fod-ting.


Nååå men.. Jeg har set for mig, at der skal skabes lidt mere info "derude" om fødder. Lidt mere af: Hvordan ser dine fødder ud? har du ondt nogle steder? ved du hvad man kan gøre for at afhjælpe det - bare sådan i blandt almindelige folk... hmmmm... Jeg VED nemlig at mange bare tager strømper på og gemmer sine fødder væk. Fordi man synes de er grimme. Eller man har noget der irriterer/smerter/klør eller andet - som man ikke lige selv ved hvordan man slipper af med - Næsten lidt som om at fødder er TABU.


Har mødt folk der gemmer sine fødder fra mig af flovhed - men hey... jeg har sgu set RIGTIG mange fødder. Jeg dømmer ikke - men synes det er spændende at se forskellige fødder.. og spændende at finde specielle løsninger til specielle fødder (med det mener jeg,- alle fødder er forskellige og det der virker for den ene, virker ikke altid for en anden). Så man må prøve sig lidt frem. Og som fodterapeut bliver man nødt til at komme med flere forslag, hvis det første ikke virkede og nogle gange må man opgive og sende kunden videre til nye friske fodterapeut øjne. Sådan er det bare!


Jeg kunne sagtes se for mig, at der kom mere fokus på fødder - de er vores fundament. Har vi noget der driller her - kan det forplante sig til resten af kroppen - stille og roligt forplante sig nede fra og op (fordi man kompenserer, når man har smerter et sted - går forkert og bruger ikke kroppen hensigtsmæssigt). Mere om det en anden gang.


MEN - hvis man nu bare (folk) ved lidt mere... om at fødder faktisk er ret fantastiske, hihi... så kunne det være, at oplevelse/følelsen i kroppen var bedre. Mere i balance. At man stoppede op, når noget "prikker" noget gør ondt. AAAAAALLLLLTTTTT hænger sammen.


Jeg kan som zoneterapeut se og mærke, hvad folk har af gener. F.eks. om en person har blærebetændelse og ja, undskyld jeg skriver det: hæmorider :o) - faktisk næsten ikke til at tage fejl af - og jeg er jo ikke genert, så tro mig.. har spurgt rigtig mange mennesker om dette - og rammer plet hver gang. Sjovt ikk??


Hihi... Skørt.


For at runde denne lange smøre af, så, Ja, Jeg er startet op som selvstændig igen. Og jeg skal nok gå stille frem og hele tiden mærke efter og "tune ind i MIG" og det jeg vil. Det er derfor jeg er startet op. Jeg kan ikke se mig selv i et almindeligt job. Det har jeg alt for meget frihedstrang eller rebelskhed eller hyperaktivitet til... aner ikke hvad det er. Men jeg er nok bare ikke som alle andre.


FOD-snak kalder på mig - og jeg lytter... Mere om alle mine planer senere. 


Lige nu "kun" forkus på at køre ud som Zoneterapeut og at få mit 1. lille event op at køre!! (Ladysteps)


Sejt du læste med hertil

Go' weekend;o) 23. oktober 2020


SLAP AF *dagens mini peptalk*

Mind dig selv om at slappe lidt af. Intet godt kommer ud af at presse dig selv.

Stop op og slap af - hvis du begynder at tvivle på dig selv og det du har gang i.

Det er frygten der sniger sig ind på dig, fordi det er det du kender. Det er den letteste vej at vælge.

Din hjerne gør det helt automatisk.


DERFOR: Slap af. Gå en tur. Nyd naturen. Nyd nuet. Slap af. Kom tilbage til dig selv...


Gør de ting, du har lyst til. Skab det du brænder for. Stille og roligt, så du kan gøre det med glæde, i stedet for i frygt for ikke at gøre det hurtigt nok eller for at lave fejl.

Der er ikke noget du skal bevise. Du skal bare være dig selv. Du er nok.


Slap af. Tap ind i dig selv. Hvis du føler glæde og fred, med det du gør - Vil det ALTID være det rigtige.

Og husk - det er ikke måden du gør de ting du gør, der er afgørende for udfaldet. Det er følelsen bag.


Vær ikke bange for at gøre noget forkert - vær ikke bange for de fejl du vil lave på vejen. Du har jo allerede fundet fejl -og det gjorde ikke ondt;) Fordi du VED, at handling er nødvendigt. Og den der aldrig laver fejl - handler ikke nok;) 


Alt du kan skabe med en væren i ro, glæde og begejstring Bliver godt!

Lige gyldig om der er småting her og der! For *DINE* vil altid modtage dit budskab.


SÅ...

Start stille ud - SLAP af 🖤 for alles skyld.


20. oktober 2020


NÅR DU ØNSKER BALANCE I TINGENE

Kender du det, med at leve lidt som plus og minus?

Du spiser noget sundt - men topper det lige med en lækker og dejlig usund dessert = plus&minus

..... Jeg plejer at have SÅ mange andre forslag på at leve som plus og minus. Men ligenu er det helt væk... Pyt :)


Pointen er, at der skal være plads til for lidt af noget, nogle dage - og for meget af noget andet på andre dage. Det er ikke altid, at man får fordelt det hele helt korrekt. Men det er også fino....

Og det behøver ikke kun at være dage, det kan være måneder eller perioder igennem livet... 


Det kan være svært at finde en middelvej - den gyldne vej. Måske fordi der ikke er én! Eller osse, ER en tilfældig plus og minus eller lidt frem og tilbage - den gyldne vej - den PERFEKTE måde at leve på?

Uanset om det er Ligeligt fordelt eller overdrevent til den ene eller anden side - Bare du nyder det du gør og ikke føler at livet er svært og surt og bare gerne må gå lidt hurtigere....


Okay, håber det giver mening det her.


I den sidste tid, hvor jeg har haft trukket stikket (stresssygemelding) Har jeg kort og godt bare givet slip på alt "burde" og i stedet gjort det jeg har haft lyst til. Spist det jeg har haft lyst til. Fyldt på med plus.


Og i sidste ende, er det hele jo ret godt!! Hvis du kan nyde DET du gør, med god samvittighed og ikke dunke dig i hovedet - så er det sgu helt i orden, eller nærmere DET ALLERBEDSTE du kan gøre for dig selv.


Fyld på dig selv med plusserne - så kommer minusserne af sig selv - hvis du kan tillade dig selv, at nyde dine plusser.


Du skal yde før du kan nyde - det lort kan vi vidst godt pakke væk!! Hvem har egentlig fundet på det?

I mange år (inden jeg vågnede...... det er en anden historie, måske skriver jeg om den i morgen;)

Igen: I mange år levede jeg ud fra den tankegang, at jeg skulle yde før jeg kunne nyde. Sådan gjorde min mor, så det var jeg vandt til. Det var ikke noget vi gik og sagde derhjemme. Men det var bare som om at, man kunne slappe mere af, når der var ryddet 100% op efter alt hvad vi nu havde haft gang i. og så havde man ligesom fortjent at slappe af og nyde. Sådan kan jeg stadig have det - men så hører jeg højt musik imens jeg skråler med eller danser lidt rundt SAMTIDIG med at kedelige ting fixes = genial plus og minus på samme tid.


I De første 6 år, i eget hjem, satte jeg mig ikke ned og slappede af, før huset stod helt skapt. (næsten, hvertfald - du skulle ikke åbne mine skuffer og skabe;)

Men alt på overfladen så fint og perfekt ud. 

Selv tætte veninder kunne jeg "snyde" - for det hele så så fint ud, både i mit hjem og i forhold til mine planer om uddannelse/arbejde. 


Sandheden var bare anderledes - ALT var tilfældigt... for inde i hovedet, var der noget der ikke var på plads.

Derfor havde jeg brug for ordentlighed omkring mig.


Jeg fortryder ingenting i mit liv - overhovedet ikke faktisk. Alt har jo været nødvendigt for min udvikling.


Men jeg lærte heldigvis at slappe af, sætte mig ned og nyde tiden. Derefter ender jeg altid med at få mere energi til det mindre sjove... som at sætte beskidt service i opvaskeren, rydde op efter børnene i stuen eller vaske tøj.. åhh.. Men det bliver fixet i hurtigere tempo når der er plus på kontoen! Smart.


AT ÅBNE KLINIKKEN... skal også være en balance. 

Stress opstår ikke pga. de ting du når, men de ting du ikke når - som kører rundt i hovedet.


Jeg havde i princippet det liv jeg havde drømt om og lidt til. 

Men der var blomstret små nye idéer frem i mit indre og mine tanker kørte som regel altid rundt, med flere nye idéer og tiltag. Der kom til tider SÅ mange nye idéer, at jeg blev nødt til at skrive dem alle sammen ned, til senere brug. (og det gør der stadig).


Jeg fik som regel aldrig sat noget i gang, fordi jeg ikke kunne vælge imellem alle idéerne og der var jo ikke særlig meget overskydende TID i mit liv. Og havde jeg en ledig stund, satte jeg mig ned med en kop kaffe og skrev og skrev i mine notesbøger for at få tankerne ud og få et overblik over dem (idéerner) og tankerne.


Besluttede mig for, at slappe af i forhold til alle mine idéer og i stedet løbe med det, som jeg ikke bare glemte igen, men som ad sig selv blev ved med at poppe op i mit hovede - havde bare aldrig TID til det, da jeg altid havde booket mine dage i klinikken og derefter var træt med træt på. Manglede overskud - fordi jeg var mere i MINUS end i PLUS. og det irriterede mig, at jeg aldrig kunne gøre det jeg brændte for. Bortset fra min DANS. Så skønt, at jeg fik det op at køre for 2 år siden snart.


TID & BALANCE

DU kan altid finde tid til det, der er VIGTIGT for dig. Det handler om at PRIORITERE. (har jeg hørt;)

Som sagt prøvede jeg altid at vælge mig selv, så snart der var en lille stund ledig. Én time her og der... Elskede at være alene (gør jeg stadig) i en stille og rolig MIG TID. Kaffe, notesbøger, online kurser/foredrag eller lange gåture i skov eller ved strand. OG GUDSKELOV for det!! Men måske var det ikke nok tid for mig selv -før min sygemelding,...  jeg fik hvert fald aldrig søsat ret meget. 

Jeg trængte til endnu mere *MIG TID*! For at lade mine batterier op. for at komme i mere PLUS.


Jeg havde i flere år haft symptomer på stress, men tænkte, at der kunne komme balance i det, ved at prioritere min tid bedre. Der var desværre bare alt for meget MINUS i mig.


Når man sidder sammen med andre mennesker 1:1 hver dag, stortset uden pause. Så er man bare PÅ. 

Jeg var i princippet glad for mit arbejde i klinikken. Det var hyggeligt og sjovt og jeg kunne godt lide, at der var gang i den. MEN det var bare ikke nok, at ordne fødder. Jeg ville mere. Jeg VIL stadig mere.


BALANCEN MANGLEDE.


Jeg havde sådan brug for at være ALENE. og hungrede efter RO. Elskede at sove, og ønskede tit at jeg kunne blive liggende i sengen og sove hele dagen væk.


Hvor er jeg bare glad for, at jeg fik den ro (og har den ro nu), jeg hungrede efter og lærte at gøre ting for min egen skyld, for at få det godt igen. Der er stadig trælse dage, hvor jeg lige må berolige mig selv:) (fast arbejde)...


For at kunne vende tilbage til en "almindelig hverdag" - Prioriterer jeg , at der stadig skal være TID TIL MIG.

DET vil blive min almindelig hverdag. Jeg kan ikke tilpasse mig mere, for at passe ind. Der er sgu nok en grund til at jeg har mine behov - sådan som jeg fungerer bedst og SÅ må jeg tilpasse min hverdag, så jeg trives... i stedet for at vente på at jeg bliver "normal" - hihi - så skørt hvad man kan bilde sig selv ind.

Der er ikke noget der er normalt, vi er alle forskellige.


Derfor er det ikke for at være uhøflig, hvis jeg må afvise kunder pga. at jeg kun kan tilbyde behandlinger om formiddagen eller hvis jeg først kan tilbyde en tid efter flere måneder. Det er for at passe på MIG!


Jeg skal nemlig lære at skabe balance imellem Job & Fritid - Famillie - veninder - hobby - fornøjelser. Der skal dælme være plads til meget i hverdagen.

.... Det er ikke nemt eller "livet er ikke let, men det er der heller ikke nogen der har lovet" - endnu et udtryk, der er SÅ irriterende. Der er jo heller ikke nogen der har lovet os at det SKAL være svært;)


Jeg har derfor bestemt mig for, at MIT LIV er nemt! Det er let og hyggeligt.

Hvertfald når jeg kan styre mit temperament og mit humør - og det er sgu næsten 24/7.

Selvfølgelig vil der ske ting og sager - uventet og knapt så ønskede. Det er en del af livet.. men jeg vælger selv hvordan jeg takler det... og det gør du jo osse - hvis du vil.


Alt er valg. Følelser er et valg. Alle valg har konsekvenser... 


Følelser: her er balance osse ok - så hvis det får dig til, at blive i bedre humør, ved lige at slippe lidt indre stormvejr (uden at støde andre (for meget;) eller såre dem) Så er det sgu meget rart og mere ægte.

I stedet for at lade som om, at man er mega glad, når man bare har lyst til at tænde af. Falsk...


PLUS & MINUS - den er go' & det skal der være fokus på - for jeg skal nok passe på MIG fremover.

Og lave mere af det jeg har lyst til. Det jeg brænder for - alle mine idéer - Nej, kun nogen af dem;)


Men kommer helt sikkert til at søsætte mere fra nu af. For det er total PLUS!!! OG 1. tilmelding til min kommende workshop er allerede tikket ind, efter at den havde været offentliggjort i kun én eftermiddag/aften.. fedt, ikk! 


så....


Husk dig selv, skønne læser.

Der kan være for lidt og for meget af alt. Hele finten er at give dig selv lidt ekstra og være ok med det.

Og omvendt kan "For lidt" nogen gange være lige det der skal til.


God fornøjelse med dit eget plus & minus Liv!

Møs til dig der læser med💖


19. oktober 2020


NY START

Nu kom dagen, hvor jeg kan offentliggøre min nye start - sådan rigtigt og ikke kun herinde i mit lille univers.

Jeg glæder mig til at indrette klinikken og give den et lille pift. En ny stemning er vidst på sin plads. 

Så kunderne også fornemmer den NYE OPSTART.


Det vigtigste for mig, er at jeg åbner klinikken fordi jeg er klar. Det er ikke en vej tilbage til det der var.

Med denne opstart skal jeg finde en ny måde at drive virksomhed på - en ny måde at være mig på. En ny måde at kunne tilbyde mine kunder min tid. Og min tid vil være meget begrænset i starten, da det er vigtigt med ro og alene tid for mig i min egen udvikling og en vej helt ud af stress og aldrig vende tilbage dertil.


Det bliver spændende, at se hvem der finder mig igen og hvem der kan bruge det jeg tilbyder. 


Mit fokus vil være anderledes end det var før.

Jeg vil super gerne hjælpe mine kommende kunder til mere velvære.

Både med fodterapi og zoneterapi.... MEN min nye vinkel på sundhed, som jeg vil tilbyde via Workshops vil være det vigtigste for mig, da det vil være her, jeg føler at jeg kan hjælpe mine deltagere/kunder med at skabe de største resultater for dem i deres liv.


DANSEN skal også have sin plads og mit FOKUS.


Første hold i 2021 er allerede fyldt med skønne kvinder.

Andet og tredje hold er planlagt - MEN mangler datoer for opstart.

Når disse er på plads kan jeg begynde at tiltrække deltagere :) og det bliver fedt!


Med ét skridt ad gangen, tillid, begejstring og lidt mod - Er ALT som det skal være nu!!


Det er aldrig for sent til en ny start ;)

❤/Camilla


15. oktober 2020


TIDEN FLYVER AFSTED

Jeg har holdt ferie med min familie de sidste par dage. En lille tur i Legoland med hygge, forlystelser og god mad. Det var super dejligt at bruge tid med familien.. og som sædvanligt fløj tiden afsted, som den altid gør.


Ja, tiden flyver nemlig altid afsted.


Derfor er det, at vi skal bruge tid på det vi kan lide.

Det vi elsker.

Det der gør os glade.

Får os til at føle os i live...

Får os til at føle taknemlighed!


For mig er det vigtigste i livet MINE BØRN. Mine to piger, der lige nu er 12 og 4 år.

Når jeg er sammen med dem og er nærværende, er det som om at tiden står stille og jeg er tilstede i nuet og nyder LIVET. På samme måde er det for mig med musik, dans og at være i naturen.


Men det kan være svært i perioder. Med travlhed. I sorg. I forvirring. I regler. I søgen om at bruge tiden korrekt... i en periode med stress.


Jeg har nu været sygemeldt i tre og en halv måned. Jeg havde det dårligt i starten og troede at jeg var nødt til at lukke klinikken for at få det godt igen. Da det gik op for mig, at jeg kunne skabe det liv jeg drømmer om - og at det faktisk ikke er særligt svært for mig, fordi jeg er tæt på det nu, - Besluttede jeg mig for, at jeg ville beholde klinikken og åbne igen, når jeg blev klar. 


Det er jeg ved at være nu. For jeg har en masse idéer, jeg gerne vil kunne tilbyde. For min egen skyld - og derefter for, at kunne blive en mere nærværende og glad mor, kæreste, datter, søster, svigerinde og veninde. 


Fremover vil det ikke kun være behandlinger jeg udfører i klinikken, men også workshops.

Det bliver en spændende tid. I december 2020 starter jeg op stille og roligt. I 2021 vil der komme mere fart på og håber at jeg ender med at inspirere en masse mennesker.


Glæder mig til at bruge tiden på en helt ny måde...


Husk at bruge din TID bedst for dig;)10. oktober 2020


BESLUTNINGER OM FORANDRING KAN GØRE ONDT

I går bestemte jeg mig for at sætte en dato for min opstart... Følte for at få noget konkret skrevet ned. Bestemme mig for en dato. For min egen skyld. For at have noget at at fastsætte datoer for mine nye/kommende tiltag. Og lidt for mine kommende/tilbagevendende få kunder. 


Det er noget der betyder meget for mig, da det er en helt ny start. Denne gang er det noget jeg skal starte op fra bunden. Uden hjælp. KUN mig. Det er en kæmpe forandring. Både inden i mig. I min hverdag, i min økonomi... egentlig i alt. Det er noget der er nødvendigt, men heldigvis noget jeg kan se meningen i at gøre. 


Selve "offentliggørelsen" af datoen, som egentlig var mest for mig selv og min egen skyld lige nu, gav mig ikke den følelse af YES, FEDT, JEG GLÆDER MIG MAX NU..... og det var faktisk lidt overraskende for mig.


Men jo, var da både lettet og glad. stolt af mig selv. MEN stadig lidt nervøs. Møder folk, der er bekymret på mine vegne og som er bange for at det er for tidligt. 


Her er det eneste rigtige i alle situationer der handler OM DIG SELV - AT LYTTE TIL DIG. KUN til dig selv. 

Ja, du kan altid lytte til andre og få lidt feedback... 


Men det er jo egentlig i mine øjne, så ucharmerende når man ikke står fast ved det man har sat sig for. 

Når det man har besluttet sig for, kommer fra en dejlig opløftende følelse. Begejstring og glæde. En "rigtig" fornemmelse i maven.


Det er bare en kæmpe skam og fejl, at vi ikke lærer at lytte lidt mere til os selv, og stole på: At JEG kender mig selv bedst og at det man mærker, som det rigtige - ER det rigtige.


Alle eller mange giver råd ud fra DERES egne erfaringer og meninger, eller hvad de har hørt eller set andre gøre. Og det er super fint. Tag hvad du kan bruge. Lær noget nyt og se det hele i en anden vinkel.


Og i din beslutning, skal du selvfølgelig sørge for at være logisk og rationel.


Heldigvis har jeg lægens ord for, at december er en fin tid for mig at starte stille op. 

Så Nu er det vidst bare på tide at lytte indad og kaste mig ud i det, ved at offentliggøre det i den virkelige verden.


NÅ - men kender du egentlig det, med at have en stor beslutning der skal tages.... Der kan være lidt utålmodighed blandet med ind her. Du har prøvet at tænke dig frem til løsningen... Men det var umuligt. 

Derfor følte du dig frem til svaret. Du har tygget på det. mærket godt efter. Alt føles godt. Beslutningen er taget!!! Du er glad. MEN SÅ vender tvivlen og frygten tilbage som en kæmpe hovedpine. WTF.... det er simpelthen så typisk og uforståeligt.....


Nu hvor alt bare skulle være rosenrødt, der skulle være stjerner overalt.. du ville være glad og have bobler og sommerfulge i mavsen og danse rundt af glæde.


MEN nej, bare en tung hovedpine... Tungere og mere dunkende end nogensinde før. Du tænker straks: Åhh nej, det må være et tegn på, at det er for tidligt at starte. Det er en forkert beslutning. Du kan alligevel ikke finde ud af det og du er slet heller ikke klar til at lære andre noget, du ikke selv formår. Bla bla bla...... dine tanker kører afsted.


Denne gang VED jeg, at alle disse tanker IKKE er mig. Det er min frygt der taler... Mit lille EGO er pisse bange.


Bange for at give slip på tvivl og frygt. Bange for at leve fra glæde, tage det hele som en leg og leve fra sjælen.... Udleve dit formål... DET du har at tilbyde. For din egen skyld og for andre omkring dig.


Fandt selvfølgelig min notes blok frem og skrev alle mine evner ned. Uddannelser og kurser. Personlige egenskaber og en masse bekræftelser.


Der kom ro på tankerne... Men den ØV følelse, af at det skal være en kamp, bare at kunne give slip på det, der fastholder mig fra at GØRE noget mere. Noget nyt OG at skulle vise det og stå ved det. - Ja, den følelse var der længe.


Det er et fast arbejde at vejlede dig selv - Hele tiden at rette ind i den bane, der fører dig direkte til LYKKE, glæde & Frihed!!! Det burde være lige til!


Bare gør det DU har LYST til. Det der giver dig glæde!! Men det er lettere sagt end gjort....


MEN, du er det værd - så Giv aldrig op. Vær selvkærlig. Slå ikke dig selv i hovedet over at frygten vender tilbage hver dag.

Det er en naturlig del, ved at være menneske.


Men vær nu din egen bedste ven og brug altid tid på, at nære dig selv, når disse tanker vender tilbage.


Og det vil sikkert være hver dag.


Så Vent Aldrig Med At Hoppe I Den Bane Der Fører Dig Til Din Lykke.


Lad alle de ting du elsker -vise dig vej ind i flowet, så du kan mærke den rigtige DIG.


MYZ/Camilla

9. oktober 2020


HVIS DU LEDER EFTER PROBLEMER - KAN DU ALTID FINDE DEM

Vær i stedet selvkærlig og lade være med at finde gammel skidt frem og rode rundt i det. Pas også på med at falde i fælden med selvmedlidenhed og offermentalitet og se fremtidige problemer for dig. 


Det du fokuserer på - er med til at skabe din virkelighed. 


Derfor er det altid mest selvkærligt at se muligheder og ikke gå rundt og være nervøs for, at de beslutninger du træffer kan vise sig at være forkerte eller ikke gode nok.


Husk dit indre kald og følg dit hjerte!!!


Det er lettere sagt end gjort!


Lige for tiden tænker jeg mere og mere over, hvor ærgeligt det er, når folk ikke tror på sig selv. 

Det provokerer mig lidt, når jeg hører kvinder, være snot forvirret over nogle ting. Og ja, det er jo helt sikkert fordi jeg kan se mig selv i dem. 


Vi behøver jo for dælen da ikke, at finde problemer i ALT. Se alle de ulemper vores valg kunne medføre. Finde alle mulige undskyldninger frem, for at argumentere for, at det vi gerne vil, ikke kan lade sig gøre pga. det,,, og det her,,, og de her,, og dem der.... og èn selv osv. bla bla....


Der er sgu problemer og forhindringer alle vegne, hvis det er det du vil se. 


Men men, jeg er da skide god til at hoppe med på den vogn. Det gør jeg da flere gange om dagen.


Finten ligger bare i at stoppe disse tanker igen. Alle bekymringerne om hvad nu hvis - kan du ikke bruge til noget. Men få dem endelig ud af dig eller overdøv dem med endnu flere at de GODE tanker.


FIND EN MENTOR

Hvis jeg mærker, at noget tricker mig, er det helt sikkert, at jeg vil bede om hjælp. Enten snakke med min coach eller mentor (eller kæreste - han er sgu en klog mand;) omkring hvad de bagvedliggende følelser kan være. Derefter skulle der helst gå et lys op for mig - og derfor komme ro på tankerne, sådan at jeg en anden gang, når jeg støder på samme situation igen, IKKE lader mig gå på af det.


Jeg bliver sgu aldrig færdig med at udvikle mig. At lære mig selv at kende og vide hvorfor jeg reagerer som jeg gør. Derfor er det NÆSTEN med ro i hjertet, at jeg vælger at starte op igen. hihi... Er jo selvfølgelig lidt spændt. Men JEG står bag ved mig selv som støtte ;)


Jeg tror bare ikke på, at jeg bliver mere klar. Jeg glæder mig til mit COMEBACK - for det kribler i mine fingre for at skrive ud - og færtælle hvornår jeg starter og hvad jeg vil tilbyde fremover!


Jeg har manglet den dato helt vildt - den dato for hvornår jeg må tilbyde DET jeg brænder for.


Jeg tror på, at jeg ved at gøre DET, jeg kan mærke, jeg SKAL - bliver mere lykkelig.


Jeg ELSKER mennesker. Jeg nyder at hjælpe og inspirere mennesker. Jeg nyder stilhed og jeg nyder højt musik og JEG synes det er FEDT at snakke: Ævle og kævle. Det ved de fleste der kender mig... tænker osse at dem der kun lige kort har mødt mig på en go´ "snakke-dag", ved at jeg kan finde ud af at smalltalke  eller ævle. 


Så jeg tror nok, at mit virke, min BIZZ, min klinik får et lille makeover i form af at man fremover OGSÅ kan købe "MIN SNAK".

- YES, jeg har nemlig noget at tilbyde på den front. 


Når jeg ser stjerner i øjnene på de kvinder jeg snakker med og vejleder (omkring alt muligt), Så ved jeg, at det er DET jeg skal gøre endnu mere af. Det giver så meget mening for mig, at se andres begejstring og glæde & at se dem, når deres lys lige bliver tændt. Når de får gnisten tilbage. Når de ser meningen med den galskaben. Jeg kan mærke og genkende, den følelse de får inden i, når tingene falder på plads. 


DER ER EN LÆRING BAG ALT DU OPLEVER - Det er bare ikke altid, du selv kan se det.


Jeg har selv modtaget og opsøgt hjælp, inspiration og vejledning fra andre. Især i de sidste 3 måneder, hvor jeg har været sygemeldt. 


For 10 år siden læste jeg en bog der ændrede mig og min opfattelse af ALT.

Herefter har jeg været super nysgerrig og interesseret i at udvikle mig.

I de sidste to år har jeg haft en business mentor og i den sidste tid en coach, der selv har været stresset. 


Det er super skønt, at vide, at der altid er nogen omkring mig, der står klar til at give råd, et skulderklap eller et spark i røven, alt efter hvad der er behov for. Det er også vigtigt ikke at være for stolt, til at tage imod råd og blive klogere på de ting, der føles svære.


Jeg er så mega taknemlig for at min coach en af de første gange jeg snakkede med hende, sagde; Du har været ALT for hård ved dig selv. Du har pisket dig selv, til at gøre ting, Kun for at tilfredstille andre. Det har givet dig stress og din krop (eller hjerne - kan ikke huske det) tror at den skal DØ. F*** - Så var det jo klart at jeg ikke havde det godt.


De to ting - fik mig til at erkende, at det ikke var hele mit liv der var noget galt med - MEN i stedet MIG selv, der manglede at være selvkærlig.


I princippet behøver jeg ikke meget for at have det rigtig godt. Blot lidt fred og ro/Stilletid for mig selv = MIG tid. Hvor jeg kan sidde og læse lidt eller skrive. Gerne med en kop kaffe for at stemningen bliver komplet ;)

Og så en masse hyggetid med mine børn og kæreste... og min lille mor. 


Har så meget i mit liv, jeg er taknemlig for og jeg synes faktisk at jeg lever mit drømme liv. 


Pisse fedt - og skide uheldigt, at jeg så kunne ende med at være så langt nede, at jeg kunne have sovet hele dagen, for at slippe for følelsen af afmagt og fiasko.


Når jeg ser tilbage på mig selv, dengang, udefra - tænker jeg at det var total spild af tid.

At leve et skønt liv, men at være så ked af det - fordi jeg ikke kunne finde ud af at gøre det jeg brændte for og ikke turde at gøre det - det er da fuldstændig tosset og spild af tid.


De sidste 3 måneder har været så værdifulde for mig. For jeg har fået ro i kroppen og i hovedet.


OG déerne vælter jo ind - hvilket for mig er et tegn på, at jeg har noget at tilbyde verden.


Derfor bliver min OPSTARTS dato sat nu. 


Tirsdag den 1. december 2020 


Sådan! Det bliver så fedt!!! Det bliver en magisk måned! :)

FØDDER & DANS - med et tvist af MERE MIG!


8. oktober 2020


NÅR DU VED HVAD DU VIL - MEN DU IKKE TØR AT TAGE BESLUTNINGEN OM HVORNÅR

Kære frygt

Tak fordi du kigger forbi igen i dag.

I går fik jeg én af mine mange idéer... Men denne gang kan jeg mærke, at det er én af de RIGTIG gode.

Èn jeg ved, at jeg ville være pisse god til at udføre! Jeg har ekspertisen til det, erfaringen, passionen og VED - eller er næsten sikker på, at jeg kan tiltrække kunder/deltagere til det :)


Yes- næsten sikker. Typisk! 


Det er bare den ene side af det. For hvis jeg nu kunne "tage mig sammen" og stole 100% på mig selv. Vide at jeg selv har svaret og selv kan tage beslutningen, som jeg søger... eller rettere forsøger at vente med at tage, fordi frygten banker på nu.


Sagen er den, at jeg skal tage en beslutning om en startdato for genåbningen af klinikken.


Jeg VED med mig selv, at jeg aldrig bliver "rigtig" klar til at åbne igen, hvis det betyder, at jeg ALDRIG mere vil lade mig gå på, af at jeg ville blive nødt til at skuffe folk (kunder). For jeg har ikke tænkt mig at starte op på 100% som jeg gjorde/jobbede inden jeg lukkede.  Og selvsikker (som jeg dog alligevel er) regner jeg med at der vil komme en del kunder tilbage, som jeg bare ikke har lyst tl at køre igennem møllen med én gang mere. 

Der vil altså være tider, hvor jeg skal afvise kunder, enten over telefonen eller i døren, og dér kan jeg ikke nare mig selv: Det VIL blive svært for mig.


Det er sgu noget af det sværeste for mig. og derfor jeg fik nok og endte med stress - blandt andet.


OG så er der lige den frygt med, om der overhovedet vil komme nogen... eller om der kommer nok. OMG- Man kan da heller aldrig gøre sig selv tilfreds. Der skal faktisk ikke komme de sædvanlige kunder. Eller, de "gamle" må gerne komme og få det de plejer - Der må bare gerne lige komme ligeså mange til "DET NYE".... 


Næste tanke (frygt-tanke) er, "hvad nu hvis jeg starter for tidligt?" Så går det måske tilbage for mig..


Det er HER jeg skal huske på, at MIN genåbning, sker i mit eget tempo og jeg MÅ/KAN/SKAL selv sige til eller fra - Uden dårlig samvittighed.


Ender jeg med at vente på at "VÆRE KLAR" tror jeg desværre, at min energi falder... troen på mig selv daler og det hele går i glemme bogen. Og det skal det ikke. For jeg har et kald. Der er en mening med det hele. 


Jeg vil skabe en hverdag der passer til mig. Ja, jeg gik ned med stress. Men faktisk kunne jeg have kørt videre, hvis jeg ikke ønskede forandring.


Det gjorde jeg heldigvis - og jeg tog springet. Jeg lukkede klinikken. Fik ro på. og Nye idéer er vokset frem. 


Jeg bakker mig selv 1000% op i tanken om, at JA, det bliver sgu ikke fedt at afvise - men hvis det er det der skal til, for at jeg kan indfri mine egne drømme og visioner - so be it!


Inden jeg går i seng i aften, har jeg taget en beslutning om en dato for min opstart. OPSTART - Det er det rigtige ord. Genåbning hentyder til at jeg fortsætter hvor jeg slap..... OPSTART - Ny start, klinger godt.


Glæder mig til at offentliggøre min "nye" side Camilla-C.com - Ja, den er du på nu;)

- som samler DET jeg tilbyder.


Mere vil komme til efterhånden. Noget nyt lurer i baggrunden. "DET NYE". Det vil efterhånden som jeg starter, udvikle sig og blive TIL.  Stadig med fødder & Dans som udgangspunkt - men med lidt magisk støv drysset ud over. Ja, du læste rigtigt - Der kommer et tvist... lidt ny energi, en anderledes fremgangsmåde...


Som min egen proces er med til at belyse og vise vejen for andre....


Så ja - Bliver lidt nervøs.... Det er let at gå herhjemme og drømme. Se ting for sig. Ønske mig ting og situationer. Men at skulle virkeliggøre dem - det er sgu værre :)


Så kan jeg mærke jeg lever & det er vel osse hele idéen med det her LIV.


STOL på din indre stemme, vær åben, gør noget du elsker og lyt indad. Vær ikke bange for at få et forkert svar fra dig selv (med mindre det er fra EGO - Lyt til de første sekunders tanker/følelser) - TRO på dig selv. Og husk, alt er i forandring hele tiden. Du kan altid ændre i dine planer.  


Så slap af - & gi´ den gas;)/Camilla


7. oktober 2020


VÆR - NYD - LEV

Efter en skøn og lang gåtur med lille Cosmo i området hvor jeg bor, satte jeg mig ned med en kop kaffe og min notesbog ude på terassen. Vejret var skønt. Lidt køligt, overskyet men vindstille. Lækkert.


Imens jeg tændte for kaffemaskinen tænkte jeg "Det her er fedt". At kunne sætte mig ned, stille og roligt -og bare nyde formiddagen. Alene. Og være tilstede i nuet. At det kan give mig så meget glæde, at sidde alene med en kop kaffe, udenfor, tidligt på formiddagen med min hund og min notesbog - Det er jo genialt. 

Mega fedt, at der ikke skal mere til for mig - for at nyde nuet. 


Selvfølgelig er dette ikke det eneste jeg nyder. Men her i tiden, hvor jeg går alene hjemme i min stress-sygemelding, er det helt perfekt for mig. Faktisk er det en del af behandlingen, at skabe ro omkring mig.

Gå nogle gode lange ture og gøre det der betyder noget for mig (sidde alene med kaffe og at skrive).


Jeg har lovet mig selv at gå ture og få frisk luft hver dag - blandt andet derfor har jeg fået min søde hund.

Og jeg kan mærke hvor meget jeg får ud af det. Den friske luft giver mig ny energi og naturen giver mig en kæmpe glæde og følelse af taknemlighed. Og så er der den gode fornemmelse af at jeg har gjort noget godt for mig selv og min krop - iform af motion;) Det er også lækkert, at Cosmo får gode ture! og at vi hygger os sammen.


Noget andet jeg har lovet mig selv - og som er lige så vigtigt, ER at minde mig selv om, hvad min "mission" er. Det er noget jeg hele tiden glemmer, fordi den indre stemme om og om igen står og banker på døren... og når jeg vælger at åbne døren, så ævler og kævler den. Den tror, at den gør mig en tjeneste ved at komme og gøre mig i dårligt humør hver dag. Det plejer den jo - og vi elsker jo vaner. (Vi = mig og stemmen).


MEN - når stemmen kommer og banker - åbner jeg kun døren op i kort tid. Smækker den hurtigt i igen. Trækker vejret dybt og bringer mig selv tilstede i nuet. Går turen, som jeg ved gør mig godt og griber derefter notesbogen og skriver. Derfor kunne jeg jo egentlig sige tak til stemmen - mit ego - for at kigge ind forbi - FORDI jeg derefter minder mig selv om, hvad der er vigtigt for at leve som jeg ønsker.


Har tit skrevet mig tom for negative tanker - DETOX - Så fylder tankerne nemlig ikke i hovedet.

MEN i disse dage, har jeg ikke fokuseret på alle de ØV tanker. I stedet har jeg skrevet positive bekræftelser ned. Gode idéer, åbenbaringer og en slags peptalks til mig selv. Det er ikke fordi, jeg ikke kunne skrive negative tanker ned - Men jeg kan bare mærke, at jeg ikke vil spilde min dyrebare tid på det i disse dage. Jeg har brug for at fylde mig selv op på en anden måde. 


Men det kan altså hjælpe at skrive sig tom for de tunge tanker og bekymringer. Hvilket jeg gjorde rigtig meget lige da jeg blev sygemeldt.


Nu er tiden en anden. Jeg mærker, at jeg har brug for fremgang og jeg har brug for at JEG støtter mig selv og bakker mig selv op i at være mig. Tro på mig selv og drømme om fremtiden samtidig med, at jeg accepterer nutiden.


Så jeg skriver mig selv ind i flowet - skriver mig selv glad. Skriver den skønne fornemmelse af begejstring frem i kroppen. 

Jeg får en fantastisk meningsfuld stemning og følelse i kroppen - og det er dælme en god start på dagen.


Ofte skriver jeg osse en lille smule inden jeg skal sove. En lille taknemlighedsliste.

Så booster jeg lige humøret ved at være taknemmelig og igen vender jeg fokus til NUET og nyder at VÆRE i LIVE ;)


For mig, er at VÆRE i nuet & NYDE nuet, at LEVE.

Du skulle prøve det - hvis du ikke allerede gør det.


:) Camilla


6. oktober 2020


NÅR DU STOLER PÅ DIG SELV

Når du slapper af, lytter indad og stoler på dig selv - styrker du dig selv. Du lærer, at det er helt ok, at tage en slapper og ikke at piske dig selv rundt.


Sidder du med dårlig samvittighed over, at du endnu ikke har udført én eneste ting fra dagens todo-liste?

- Så husk dig selv på, at du ikke behøver at yde - for at kunne nyde.

Glem alt om den dårlige samvittighed - hvis du altså i stedet har brugt tiden fornuftigt ved at hygge dig. Har slappet af og bare nydt din tid. For det er guld værd;)


Jeg lover dig, at du kan udføre de ting, som du tænker er: "Jeg burde" - ting, meget hurtigere, når du har "ladet" dig selv op først.


Du har meget mere energi, når du har gjort noget godt for dig selv. Derefter har du helt sikkert lettere ved at sprinte rundt og fixe alle mulige hænge partier - og hygge dig med det, og derefter nyde resultaterne.


Men husk nu - Det betyder ikke at du kan ligge og ose alle dage væk - hvis du har et indre mål!!

Du kan tage de første skridt. De skridt, som ER det du ønsker.

Du behøver faktisk ikke at danse rundt om suppen. Med små prøvende skridt... Og tænke alt for meget over hvilken vej du skal gå og præcis hvad du skal starte med. 


Hvis du gør det, kan du ende med at spilde din tid... for de små usikre skridt er jo slet ikke det du drømmer om vel? Du ved hvad jeg mener. For du har osse en drøm, et ønske, noget nyt du helt vildt gerne vil opleve eller se i dit liv!? Yes - for ellers gad du sikkert ikke at læse med her. 


Så du ved godt hvad jeg snakker om, når jeg siger, at de små ekstra ting du har sat i værk, ikke har givet dig det udkom, som du regnede med. De åbnede ikke de døre du håbede på. De var ikke en let vej ind til at indfri dit ønske. 


Fordi.... der er ingen smutveje... eller omveje faktisk. Du behøver ikke at liste dig frem.

Eller at prøve nogle små ting af her og der, inden du kan gøre det du virkelig brænder for.


Er det mon derfor at energien er lav;) fordi du egentlig ikke gider det du tror du skal?


Du kan jo bare gøre som det øverste jeg skrev - Tage en slapper og nyde din tid OG SÅ skal du handle på den ting, som du VED du skal.


STOL nu bare på dig selv OG SÅ GØR DET!


Sæt dig ned og planlæg, hvordan du vil UDFØRE det her du drømmer om. 

Eller bare gør det - hvis det ikke kræver planlægning. Og bliv så ved... lige så længe at du gør det, fordi det er det du vil. Lad ikke skuffelsen over at det ikke sker på ÉN gang stoppe dig. Det er ikke sikkert at resultatet kommer med det samme eller bliver præcis som du havde regnet med. 

Det kan jo være det bliver endnu bedre - hvis du bare fortsætter - og lader dig guide af din sjæl. Af dig. Det du kan mærke du har lyst til. Det der føles rigtigt. Det der får dig til at føle dig levende og fri.


HVAD ER DET NU JEG VIL.....

Er du i tvivl om hvad du vil, er du i tvivl om hvad du virkelig drømmer om?

Så drøm større. Du ved at det er vigtigt for dig

- for du kan mærke, at det bobler med forventningsfuld glæde i maven.

- du får sommerfugle i maven.

Og måske får du kuldegysninger, når du læser det her:

De drømme du har, VIL gå i opfyldelse, hvis du sætter bevidst handling bag. Bakker dig selv 100% op, aldrig giver op MEN stoler på dig selv! - FORDI, du får ikke vist noget der ikke er til dig. Alt det du kan se for dit indre. Mærke eller føle i kroppen af drømme - ER til dig. Intet er umuligt - det er kun dig selv og dit EGO der kan stoppe dig. 

Derfor er DU den vigtigste for at kunne virkeliggøre dine mål/ønsker/drømme.


Og noget af det bedste er at slappe af - Vær dig selv & hyg dig med det ;)

imens du bare GØR det. 


Og er det en kamp for dig at udføre bestemte ting - er det måske ikke længere det du skal.

Når du finder din passion, vil det føles fantastisk, gøre dig super glad og give dig en følelse af lethed.

Lad det være en leg. Stop kampen. 


Stol på dig selv og det du mærker. Men det er ikke frygten du skal stole på;) Husk det... 

Det er dine energier helt inde fra - Ikke den tarvelige ynkelige stemme der prøver at pille dig ned, og bilde dig selv ind at du ikke kan. Når den kommer.... så stop den. Tag styringen tilbage og gør det du har lyst til!!! JUST DO IT - som Nike siger.


Så god fornøjelse med det.... Myz... hihi


3. oktober 2020


DET SKAL VÆRE SLUT MED AT TILPASSE DIG

Du er nemlig allerede ligesom du skal være.

Du behøver ikke at tilpasse dig mere. 

Stop med at tro, at dette er nødvendigt.

Du er DIG af en grund.


Du skal ikke vente på, at du får det så godt, at du kan tilpasse dig og lade som om at du er okay, hvis du ikke er det.


Du skal beslutte dig for, at DU ER PERFEKT SOM DU ER.

og det skal du sgu ikke undskylde. Ej det og sæt derefter rammerne, der passer til dig. 


Du har dine kvaliteter af en årsag.

Du har dine evner af en årsag.

Du har dine behov af en årsag.


Så i stedet for at bilde dig selv ind, at du ikke er klar til det liv du ønsker og at der er noget galt med dig. 

Så støt dig selv. Bak dig selv op og husk på, at der også er brug for DIN tilgang til tingene.


Du bliver aldrig glad og lykkelig, hvs du hele tiden skal ændre og tilpasse dig, for at gøre andre tilfredse.

Du tror måske, at du gang på gang er nødt til at lade dine grænser og behov overtrædes, for at du kan passe ind.. for at der er plads til dig.

 - Det er en løgn. Du skal ikke lave dig selv om.


Lad nu være med at bilde dig selv ind, at der er noget galt med dig.

Vi er bare alle sammen forskellige, med forskellige behov.


Du finder aldrig fred i dig selv, hvis du ikke tror på AT DU ER GOD NOK SOM DU ER.

At du er præcis som du skal være.


Lad ikke hele din verden gå i stå, imens du venter på, at du har fixet dig selv. For du kommer til at vente hele dit liv og dermed vil du leve et kedeligt og ensomt liv i en lille verden uden udvikling.


Spring i stedet ud i alt det du har lyst til og sæt selv de rammer du har brug for, imens du kan VÆRE den *DIG* du har brug for at være.


Andre skal nok følge dig, hvis de er de rigtige for dig.


Du ville "fixe" dig selv? Yes - det gør du ved at indse, at du ingen problemer har.

Du "fixer" dig selv ved at gå i gang med at leve det liv du ønsker og skabe den forandrig du har søgt hele dit liv.


STOP med at fixe - accepter dig selv. Accepter alt. 


DU ER DIG - den helt perfekte *DIG* og du ER allerede klar.


Spring ud i det!


SKAB din egen virkelighed.2. oktober 2020


GØR DET SIMPELT

Du behøver ikke at overkomplicere ting. Overtænke alt... 

Det behøver du virkelig ikke :)


Du ved det inderst inde godt, men alligevel er det tit hvad der sker. 

Du prøver desperat at udtænke en plan og tankerne kører rundt i hovedet indtil du bliver træt.... og giver op.


ØV - endnu engang stopper du festen, inden den overhovedet startede.


Måske er det fordi du tror at noget skal være svært og besværligt i stedet for, at tro på, at det faktisk KAN være både let og sjovt.


Jeg har hørt ;) ... - at det kan være SÅ let, at det virker helt skørt!


Geniale business folk knækkede koden og fik deres gennembrud - da de "bare" gav slip og lod det komme.

I stedet for at modarbejde prosessen.... modarbejde sig selv.

De ændrede mindset... Bevarede troen på sig selv og lyttede indad.

Blev ved med at arbejde på projektet - selvom flere mente at det de havde gang i ikke kunne lade sig gøre.


Man kan jo bare tænke på alle de store opfindelser... biler, fly, telefoner, computere osv. Det var der sikkert heller ikke ret mange almindelige mennesker der troede på i begyndelsen.

Alt starter med en tanke, en sjov, uforudset, spontan tanke fra en genial fantasifuld person.


Har også hørt noget andet.... fra en anden person ;o):

AT for at skabe noget helt vildt fantastisk, skal det være noget så specielt og uhørt, at man næsten tror det vil være umuligt at skabe - Så vil det virkelig blive genialt..  Men det vil også kun blive til noget, hvis der er 1000% TRO og vilje bag opfinderen;)


Håber du forstår min måde at forklare disse snørklede ting. Det er bare noget jeg har læst og hørt;) hihi..... og jeg hygger mig med det. Det kan bare være svært at genfortælle/genskrive.


MEN MEN ... ingen planer om revolutionære opfindelser.


"KUN" en beslutning om at gøre tingene lette. At lade det være sjovt og nemt at være mig og gøre det jeg gerne vil.


AT lære at VÆRE MIG og slappe af- dele ud af de ting jeg finder glæde ved.


Se hvad der sker - når der ikke er noget jeg skal af pligt - men ren og skær MIG der bare lever og laver det jeg har lyst til. Det jeg føler for at dele, udvikle, sætte i værk osv. 


Det bliver pisse fedt. Det er allerede pisse fedt, bare at vide, at DET er det jeg har bestemt mig for at gøre!


Og det er godt på vej til mig. Det er her allerede;) Aaaah, lettelses suk.


Vil du osse gerne tættere på målet af at være mere *DIG* og leve det liv du drømmer om?


Et godt sted - eller det eneste rigtige sted at starte, er at du begynder at fokusere lidt mere på dig selv, og det du føler både glæde og begejstring ved, samt investerer lidt tid i det - så kan du få mere energi og blive mere glad i hverdagen... og måske kan det på sigt åbne op for andre "nedlukkede områder" i dit liv.


Og lige HER er det så, at du skal stoppe dig selv i at se fremad og fremad og længere fremad endnu.

Start i dig selv med en lille ændring. Herefter vil det hele udvikle sig. Du vil udvikle dig. Du lærer hele tiden nye ting... forandrer dig. Og ender måske med at åbne nye og uventede sider eller muligheder.


Det skal der være plads til.. Derfor - vær i nuet.


Start stille og roligt ud, med at gøre selvkærlige ting. Invester i dig selv - og du ender med at investere i dit liv - i alt!


Det var ordene for i dag. 


Helt enkelt og simpelt.


Mind dig selv om det hver morgen:

JEG ER VÆRDIG

 til at modtage og

 udføre... Lige præcis det, jeg har behov for i dag.


Og mærk så efter inde i dig selv! Du kender dig!


*** Camilla


1. oktober 2020


NY START - HUSK DIG SELV PÅ DE TING DER BETYDER NOGET

Lynhurtigt tager ego over og får dig til at glemme. Ego= den negative stemme der altid popper op i dit hovede, når du mindst venter det.

Den kommer nemlig tit, når du synes at tingene kører for dig...

men så kommer frygten -og egoet blander sig.


Selv dét du beslutter dig for i aften, kan du have glemt igen i morgentidlig.

Men pas på med at "glemme". Hold nu fast i de gode idéer og hensigter du får.

Du kan ende med at se det som et nedrelag, hvis du ikke bakker dig selv op og husker dig selv på, at følge den vej du har valg.


Hvis du gang på gang sætter dig selv noget for, og kun gør det i et par dage, kan DET osse ende som et mønster. Du kan blive den der bare har det hele i munden eller fingrene/tasterne -Men det bliver aldrig rigtig til noget. Det er spild af tid, det er spild af dit talent. Brug nu det du har. Og brug lysten som drivkraft. Måske skal du presse dig selv lidt i starten... Men bare sæt dig og begynd... tag det første skridt - så skal det hele nok komme væltende ud af dig;)


Jeg har valgt at mit liv får en ny start her i 2020. Faktisk var det en ny start for mig i mandags, da jeg skrev mit første "indlæg" eller "opslag" her på siden (du kan læse det nederst).


Jeg har brug for en NY START, til at blive den person jeg ønsker at være. At blive den mor, kæreste, datter og veninde, som jeg gerne vil være. Som jeg i princippet HAR været hele tiden, uden at vide det.


Jeg kan bare mærke at tiden er god til det nu.. og at energien allerede er ændret. Jeg føler ro og glæde over det.

- Helt sikkert fordi, at jeg lige nu er igang med at for følge en drøm, som man egentlig ikke kan kalde en drøm. 


Det er mere bare en ny måde at leve på.

Den vil sikkert provokere nogle mennesker.

Dem der lever efter planer og strukturer. Det gør jeg på en måde også, siden at dette er min nye plan, men så alligevel ikke... overhovedet!


Og hvad er min NYE "plan" så??? Lad os lige kalde det for NYE START i stedet for plan....


- AT SKRIVE :)

Så jeg skriver og skriver... både herinde i mit univers. men også i mine notes bøger, hvilket jeg elsker. Det er så super skønt, bare at sidde og skrive tankerne ud af hovedet. Gode som dårlige.


Min NYE start er OGSÅ at jeg IKKE skal have nogle planer. Altså, at jeg ikke skal sidde og planlægge alt hvad jeg skal ned til mindste detalje.

Nogle gange kan man bare overtænke ting og tro, at man skal have en bestemt plan for at udføre noget.


I alle de år jeg har arbejdet i klinikken i Hovedgård har jeg i mit hovede haft forskellige tjeklister. I mine behandlinger, vidste jeg sådan ca. hvor lang tid jeg kunne bruge på f.eks. neglebehandlingen og den hårde hud - selvfølgelig alt efter hvem det var og hvor svære deres fødder var at ordne.

Men hele tiden, som i HELE tiden, var jeg nødt til at have styr på tiden, så den ikke løb fra mig.

For blev man først 10 minutter forsinket, kunne det være svært at indhente ved næste kunde, hvis ikke denne kunde lige var en af de lette;o)


Jeg havde derfor altid hele min tid planlagt og bare levet efter uret. Både i minutter, timer, men også uger og måneder. For jeg var altid godt booket op. Før jeg solgte en stor del af mine kunder fra, var jeg fuldt booket 4 til 5 måneder frem. 

På det sidste var det heldigvis kun 1 måneds tid. Og det gav mig mere frihed. Det var ikke altid at jeg brugte denne frihed til at udrette noget særligt. Men bare tanken om, at jeg ikke absolut SKULLE være i klinikken, limet fast til stolen og sidde der time efter time og holde øje med tiden- var så skøn!!!


Derfor brugte jeg faktisk mange af mine ledige stunder med at lave spontane ting. Handle lidt ind, gøre lidt ren, besøge en ven, drikke en kop kaffe med mig selv eller gå en lang tur i skoven eller ved stranden.


Disse ting kunne jeg selvfølgelig have skemalagt i kalenderen, for at være sikker på at udføre dem - da det er ting der betyder sindsygt meget for mig. Ja, de små ting i hverdagen giver mig meget. Nærvær og ren hygge.


Men det er faktisk tanken om, at jeg IKKE skal noget der er forudbestemt, som jeg elsker. At jeg bare kan gøre lige det jeg har lyst til den pågældende dag eller time, jeg har i overskud.


Tit har jeg aflyst ting og sager, fordi, at jeg på mine fridage bare ville have alene tid, ro og stilhed og bare være mig selv og se hvad der sker.


Har de sidste ca. 2 år brugt mange timer i naturen med min mentor i ørene, eller andre inspirerende kvinder/mænd. Alt sammen har det handlet om personlig udvikling, spiritualitet og selvkærlighed.


Jeg har haft et kæmpe behov for at være alene og fordybe mig i MIG.


Og alle de timer i klinikken, hvor jeg har siddet og holdt øje med tiden og i mit indre planlagt, hvor lang tid jeg kan bruge på dit og dat.. og mine tjeklister jeg har fulgt i åbning og lukningen af klinikken er måske skyld i mit store behov for bare at VÆRE. Ikke at have travlt. Ikke at skulle følge en plan eller tiden. 


Jeg har selvfølgelig været glad for at være i klinikken. Der har været en fin stemning. Jeg havde sat mit eget præg på stedet, da jeg købte klinikken. Jeg var stolt over at være klinikejer og var stolt over at have så mange kunder. Jeg synes selv, at jeg gjorde det fint og var god til at ordne fødder, var sød og ordentlig overfor kunderne og derfor ret tilfreds med det hele.


Lige bortset fra - at jeg altid tænkte over at jeg skulle give en super god service overfor kunderne, så de ikke ville blive utilfredse.

Derfor gik jeg altid med til at lave tider om. Flyttede tiderne i kalenderen, så jeg skulle arbejde en time ekstra om morgenen eller om eftermiddagen. Jeg kiggede altid på telefonen når jeg havde fri og tænkte også over hvordan jeg var sammen med mine børn når jeg handlede ind, sent om eftermiddagen med trætte børn, i ulvetimen.... og var selv en træt mor, der var bagefter med sine tjeklister;) Åhh gud - alle de ting jeg hele tiden skulle gøre, for at andre skulle kunne lide mig.


Der var aldrig rigtig ro i hovedet. Tanker som "Jeg burde" og "jeg skulle også lige" Kørte hele tiden i baghovedet. Men jeg var træt.... og manglede energi. Derfor slap jeg tit udenom de ting jeg burde og lod det hele hobe sig op. Derefter kunne jeg så få dårlig samvittighed og gå med skydfølelse over det...

Sikke en ond ring.


Jeg slappede aldrig rigtig af. Jeg skulle hele tiden vise andre, at jeg havde styr på mit liv, på mine børn, på klinikken, havde styr på mig selv - HA! Jeg havde aldrig styr på mig selv.

Jeg kørte mig selv for hårdt. Jeg levede efter hvad jeg regnede med at andre tænkte om mig. I mit hovedet tænkte andre folk; at når man er selvstændig, så arbejder man hele tiden og man har altid ovenud meget overskud TIL ALT. 


MEN - det er der som regel ingen der tænker. Faktisk har alle mennesker så travlt (hvertfald de fleste) med at leve deres eget liv, at de slet ikke overvejer andres situationer. 


Men jeg troede altså på, at jeg skulle arbejde hele tiden. Men skulle jo også være en god mor og synes hvertfald ikke selv, at min datter skulle hentes kl. 16.30-17 hver dag. 


Jeg kunne jo ikke være to steder på én gang... og havde svært ved at finde ud af, hvordan jeg skulle forholde mig. Så når jeg havde tidligt fri fra klinikken, var der en indre stemme der sagde; Du holder godt nok tideligt fri i dag - nå, du gider nok ikke at arbejde særligt meget hva'? 

Det var der faktisk også nogle kunder der nogen gange sagde til mig. Og jeg hadede det.

For de talte til min dårlige samvittighed ;) og ja, det er sgu lidt frækt i princippet- men jeg ved osse, at folk ikke mener noget negativt med det. Det handler altid om én selv, -hvordan man vælger at fortolke ting.


Omvendt, så kunne jeg sidde en sen eftermiddag i klinikken og ordne en kundes fødder (som havde ringet dagen før eller samme formiddag med stooore smerter og slet ikke kunne vente) - og tænke; nu er jeg en dygtig selvstændig. Jeg er flexibel og hjælpsom. Det er godt for klinikken/mit ry og jeg tjener penge. ALT er godt.

Bortset fra at jeg nu havde indre tid til at rydde op efter dagens arbejde og nu måtte nærmest løbe rund for at nå at kunne hente min lille pige i børnehaven.


Når jeg så forpustet og træt i hovedet satte mig ind i bilen, med hjertebanken, fordi jeg var usikker på om jeg ville nå det til tiden eller om hun nu var én af de sidste børn, så begyndte al planlægning og tjeklisterne at køre rundt i hovedet igen.


Tanker om aftensmad. skulle jeg handle ind på vejen hjem.

Om min store datter havde planer, jeg skulle hjælpe hende med. Om jeg havde glemt nogle aftaler osv.


Ofte sad jeg osse og huskede mig selv på de ting, jeg måtte lade ligge i klinikken til dagen efter - havde jeg nu husket at skrive en seddel til mig selv, så jeg ikke ville glemme det? - Pyt, jeg husker det bare i hovedet. For helt ærligt? Der var bare nogle dage, jeg ikke engang orkede at skrive det på en seddel - for jeg vidste godt at den seddel ville blive liggende dag efter dag, indtil jeg ville have overskud til at udføre det der stod. Nogle gange smed jeg sedlen i skraldespanden og droppede det, hvis det ikke var vigtigt nok. Det var så utilfredsstillende, som dem pligtopfyldende pige, jeg kender mig selv som. Det var øv.


Det gik fra glæde og stolthed til opgivelse og overlevelse. Jeg førte mig utilstrækkelig som mor og som klinikejer. Dårlig samvittighed overfor klinikken og kunderne, når jeg havde fridage eller tidligt fri og dårlig samvittighed overfor mine børn og kæreste og min mor, når jeg havde lange eftermiddage eller lørdagsarbejde.


Livet begyndte at føles som ren overlevelse inde i mit lille hovede. Selvom jeg samtidig kunne se super mange skønne ting i livet (disse var bare ikke lige for mig - for det havde jeg sgu ikke tid til;)


Det er SÅ dejligt nu, hvor jeg er sygemeldt med stress, at jeg ikke skal leve efter tiden, planlægning og tjeklister hele tiden. Jeg har nemlig taget et valg om at SLAPPE AF. OG jeg er skide god til det.

Jeg nyder at der ikke er nogen dagsorden. Men at jeg kan leve i nuet og mærke efter hvad jeg har lyst til. 


Og det er netop DET hele dette skriv egentlig skal handle om. Det skal handle om DET som er DET NYE: Bare at være MIG og mærke hvad jeg har lyst til at lave.

Og én af de ting, jeg kan mærke ligger i mig, er at skrive... Så nu skriver jeg om det;) Men det vigtigste af alt: er at VÆRE MIG. Og at huske mig selv på at være det og holde fast i at gøre det, der gør mig glad - hver dag. og lige nu er det bare små ting.


Jeg HUSKER mig selv på, at jeg skal skrive nu, i dag. Ikke vente til tiden bliver rigtig, eller til jeg har noget vigtigt at skrive om. Eller til jeg har lært noget nyt, som jeg så kan dele ud af.

Nej - jeg vil skrive mig selv ud og dermed skrive mig selv ind i MIG.

Skrive det jeg tænker og føler for, hver dag.


Først var jeg lidt nede i dag og kunne ikke rigtig se min skrive-energi for mig.

Men derfor huskede jeg mig selv på det... og så satte jeg mig ned og dette kom ud. Smart.


Der er nemlig en ny start hver dag. Men man skal dælme selv holde ved og blive ved med at vælge om man vil glemme. Eller huske sig selv.


Og jeg vil huske mig selv! 


Håber du vil HUSKE DIG.


Kh. Camilla


30. september 2020


KREATIVITET - LÆNGE VENTET

Du har drømme der ligger og ulmer i dit indre.

Drømme du har haft i flere år.

Du er en kreativ sjæl.

Du er skabt til at skabe. Du har gjort det meget. som barn, ung og som voksen.


Du skabte med lethed og glæde, i frihed. Altid med et indre billede af det du ville lave.


Idéer der kom frem for dit indre gang efter gang.


Men..... så forsvand gnisten til at skabe. Lysten var der stadig, en smule. 

Lysten for at finde gnisten til at skabe var der HELT sikkert.


Men.. der var stortset tomt for idéer. Når der kom en idé, handlede du måske 3 ud af 10 gange. 

Og fordi du var i lavvande var du desperat og utålmodig.

Du arbejdede kun med et mål for øje, - at skabe et mesterværk. og her døde hele energien.


For det du lavede var ok. Det kunne lige gå. Men du var skuffet. Skuffet over dig selv. Skuffet over den kedelige idé, som - lad os være ærlig- kun var et desperat forsøg på at nå det sted af tilfredstillelse, ved endelig at have skabt bare ÈN ting, som du kunne være stolt af.


Du elsker den følelse og tilfredsstillelse det giver dig, at se dit færdige resultat. Glæde, stolthed, lethed, frihed og begejstringen ved at se de smukke farver blande sig sammen. dine smukke motiver. fine linjer. lækkerhed.


Det er længe siden, at disse følelser har været i dig... Men desværre ikke særlig overraskende.


Du har haft for travlt med at lave andre ting. "overlevelse i en travl hverdag på automatpilot"

Du har prøvet at finde vejen tilbage. Lidt her og der. Men aldrig nok til at din inspiration kom.


Dit "inspirations"-KALD til at skabe DIT - kom selvfølgelig ikke. Du blev mere og mere flad. Ingen energi... meget få idéer, der kun lige nåede ind forbi dit idécenter og derefter var hurtigt væk igen.


Men ønsket forsvandt aldrig, selvom det helt sikkert ville have været meget lettere og mindre frustrerende. Men med et åbent sind og et kig ind i sjælen, blev det ved med at vise sig. Der blev ved med at komme en følelse af, at du ikke var færdig med at skabe og være kreativ. Måske er du knapt begyndt?


Men denne viden har du i flere år haft disse små desperate idéer, som du bringer frem for dit indre blik og arbejder med på et bevidst plan - for at knække koden, til præcis hvordan du skal bringe dette geniale kreative værk til udtryk i virkeligheden?


Gang efter gang, bliver denne lyst til at kreere bragt for dit indre.

Men du sidder fast.


Hvorfor fanden finder du ikke snart det perfekte. Det som er meningen du skal skabe?

Hvordan kan det være så svært at udtænke lige præcis DET som er meningen at DU SKAL skabe, kreere, bringe din passion ind i. Som du bliver henrykt over at lave og som du har lyst til at bruge al din fritid på at skabe. 


Lysten til at skabe lige præcis "DENNE" eller "DETTE" ville være SÅ stor, at du ville bruge alle ledige stunder og øjeblikke på det.

Selv hvis det er kun var 2 minutter du havde til rådighed, så ville du stå og betragte og nyde synes af din længe ønskede kreation. - sådan ville det føles... og sådan vil det blive. Sådan er det.


For nu er det slut med at være i hovedet, køre forvirret rund i alle de desperate tanker om idéer.

Slut med at tænke.

FØL DET.


Du har glemt hvad det hele handler om.

Du har glemt formålet med at skabe.

Du har glemt at slappe af.

Du har glemt at leve.

Du har glemt at leve lige nu og her.


Du har været på vej til din fremtid, hele tiden.


Hele tiden ventet på at komme til det sted, hvor du endelig fik knækket koden og skabt det, som du i alle år har ventet på.


Det andre har set i dig.


Det dine forældre og bedsteforældre vidste du kunne og opmundrede dig til - imens du sagde NEJ, det kan jeg ikke. For jeg kan ikke noget, som andre ikke kan. Det jeg kan er ikke specielt - Det KAN ALLE.


Men UPS... overhørte du dine kære sige: Du kan ALT hvad du sætter dig for. Du skal tro på, at det DU kan er unikt. Du kan ALT det DU skal kunne for at skabe lige præcis det der vil bringe DIT UDTRYK til dit værk. Du er dygtig. Du er en ener. Du er værdi til at kreere alt det, der vil igennem dig. Dit bud til verden, er det verden venter på. Og hvis du har lyst til at dele dit budskab med andre, skal du gøre det. For du KAN langt mere end du selv tror. FOR DER ER PLADS TIL DIG. Du er her jo allerede. Der ER plads til dig i en kreativ udtryksform.


Der er ikke betinget plads i verden. Der er plads til os alle. Vi har alle gemte gaver inden i os, der bare venter på at blive født. Komme til verden, blive udtrykt. Mange ting, situationer og mennesker venter på at få alle vores forskelligheder til udtryk - og her er DIT udtryk ligeså vigtigt som alle andres.


Gem ikke dig selv. Vis dig frem. Hvis DIT frem. Andre har også brug for at se noget nyt og noget de kan spejle sig i.


Du behøver ikke at kende til hele formålet bag din skabelse. Hvem den skal være til. Hvem der ville kunne relatere til det eller forelske sig i det. Det eneste du skal gøre, er at slappe af. Træk vejret. Tag energien hjem i dig. Vær tilstede i nuet.


Du gør det her for DIN skyld. Fordi du mærker kaldet. Du mærker gnisten. Du mærker kilden.

Fordi du mærker at dit bidrag til verden er dette kald om at skabe (blandt andet;).


Imens du skaber, vil du være mere i kontakt med kilden end nogen sinde før.


Dette er din vej tilbage til dig, til væren, til kilden til ALT det du har ventet på.


Du skal ikke vente mere. Du er der nu. DU har altid været der.

Du har ikke vidst det før nu. Men endelig er du vågnet op. Endelig er du klar.


DU ER HER NU!


Giv dig selv hen.


Tag fat i det du ønsker at skabe.


Det kan være alt i mellem himmel og jord.


Der ligger et lille ønske. Eller måske er det stort.


Vent ikke mere. Begynd nu. 


Ingen forventninger til dig selv. Ingen krav.


Kun med kærlig, nærværende energi og et let humør.


Du nyder at være i kontakt med din sjæl.

Med kilden.

I nuet.


Sæt i gang;)


Camilla


29. september 2020


NÅR DU GLEMMER AT DU LEVER DET LIV DU DRØMMER OM

Du er forventlingsfuld, begejstret og DU VED at du allerede udlever alt hvad du har ønsket dig og drømt om. Men disse følelser er endnu kun små strejf af indre viden, en kærlig stemme der hvisker i dit øre: alt det du drømmer om er allerede dit. 

 

Men du tør alligevel ikke helt at tro på det.... for du kan ikke se det endnu.


HUSK nu. Du skal først TRO på det - derefter vil du se det;)


Kan det virkelig være så nemt - at du allerede LEVER DIT DRØMME LIV? 

Ja og du ved det jo godt. Det er bare så mega svært at tro på. 


Hvorfor? Måske er det fordi du bliver forstyrret. Glemmer hvad det hele handler om.

Bliver nervøs for at der er fare på færde. 

Du falder lynhurtigt tilbage i de gamle tanker. Gamle mønstre.

De føles trykke, fordi du genkender den stemme.

Den stemme har nemlig altid været der. Stemmen er dit ego.

Egoet er fyldt med tanker om hvad nu hvis...

Jeg er ikke god nok... hvad tænker de andre...

Uuups, nu gjorde jeg det igen- det som vil ødelægge dit liv fremad...

Åhhh, jeg er ikke god nok til at få det her til at blive til noget....

eller Fuck, tænk hvis de ser lige igennem det "falske" ydre og ser mig som jeg er....

Jeg er jo ikke normal... Jeg har masser af fejl.....

Hvor længe kan jeg blive ved med at skjule det for dem.....  

Jeg er en dårlig mor.... Jeg er ikke nærværende nok...... 

Jeg er en kedelig kæreste... Jeg er en kedelig veninde....


STOOOOOOOP - Stop dig selv og disse tanker!


Alt det lort der flyver rundt i dit hovede er alt sammen gammel pis fra dit ego.

Det har ingen ting at gøre med din sjæl. Og egoet er ikke dig. Så bare rolig.

Du er ikke alle dine tanker. Så stop dem, lad dem kke overtage dig og ødelægge dit humør.

Du kan godt observere dem. Men smid dem væk igen. Måske kan du grine af dem.

Disse skøre frygtsomme Egobaserede tanker.


Skift dem ud. Skift dem ud med glade tanker. Vær taknemlig for at du vågnede;) og vær taknemlig for alt det du elsker at have i dit liv. Vælg dine følelser. Vælg de følelser der er dejlige at føle.


Du skal finde din tro frem hver dag.

Din tro på dig. Din tro på at alt er muligt.

Din tro på at denne verden er fyldt med kærlighed.

Du er kærlighed.

Du er her nu. 

Du er Kærlighed NU.

Sig det til dig selv, når du vågner. Husk osse at sige tak;) eller mærke taknemlighed.

Vågner du om natten og tankerne begynder at kredse rundt om alle de ting du mangler, det du ikke er, det du ikke kan osv.

Så stopper du dig selv, og minder dig selv om hvem du i virkeligheden er.  Kærlighed.


Du er NEMLIG IKKE denne øv.negative.stemme.inde.i.dit.hovede= Dit EGO.

Hver gang disse tanker begynder at køre rund i dit hovede - så du bliver helt rundforvirret, ked af det, rodløs, frustreret og tæt på at give op, skal du huske dig selv på at dette "blot" er frygten der kommer og puster dig i nakken. Lad ikke frygten tage kontrollen over dig.

Det er DIG der bestemmer her. Det er DIN VERDEN!


Men den vil komme igen og igen... frygten. Det gør den fordi, at det du prøver at skabe, betyder noget for dig. Og det er jo en god ting.

Hvis du skal skabe foradringer i dit liv, vil det aldrig lykkes for dig, hvis det ikk er fordi det er vigtigt for dig. Det har en betydning for dig og DINE.


Du er ikke sat på jorden til at leve ud fra frygt.

Du er sat her på jorden, for at skabe alt det du ved der er til dig. 

DIN opgave her, er at VÆRE DIG.


FIND RO. Find din indre ro. Du er allerede dér, hvor du ønsker at være. Du har været blind.

Alt det du gerne vil være, både for dig selv men i stor grad osse for andre i dit liv - Er du allerede!

Helt uden at du har åbnet dine øjne og set det.


Men  NU ved du. Nu ser du. 


Så når du glemmer.... og det vil du gøre... måske flere gange dagligt. 

Så brug din vilje. Din vilje til at skabe DIT LIV OG VÆRE DIG fuldt ud undervejs, - i alt hvad du gør.


Mind dig selv om dette hver eneste morgen når du vågner.

Mind dig selv om at ALT allerede er som det skal være.

Du er DEN du ønsker at være. "Men det føles ikke sådan!" - Nej, fordi du som en vane, regner med at du ikke er nok, god nok, ikke kan nok, skal lære mere, have en udd. mere. vente til tiden er rigtig, lige skal møde de rigtige mennesker osv. 


Du har fået for vane at noget altid er galt og at du ikke er "DÈR" endnu.

Men det er du. Bare rolig.

Du er DER faktisk! Du er der nu.

Du er her nu. Du har altid været her. Lige her, hvor du altid har vidst du skulle være. OG.... du vil altid være her.

Derfor er der ingen stress.... Du behøver blot at være.

Stille og rolig med fred i sindet.

Fordi det er altsammen lige som det skal være.

Begynd at leve nu.

Gør det du mærker du skal.

Hold dig selv op på "DET" du ved du skal.

Lad ikke dit Ego stoppe dig i det du mærker som dit kald.

Gør det for din skyld, for dine medmenneskers skyld.

Gør det fordi det er det du er skabt til.


GØR det nu. GØR det i morgen. GØR det resten af din tid!

Men vær til stede LIGE NU, som den DU er.


Der er ingen rigtig vej til at blive lykkelig - At VÆRE lykkelig ER vejen.


;) Camilla


28. september 2020


OM AT VÆRE DEN VERSION AF DIG, DU VIDSTE DU VILLE BLIVE  

Da du var barn vidste du at tingene ville ændre sig, når du blev voksen.

Du vidste at du ville have 100% styr på dit liv. 


Al den tid, hvor du som barn bare glædede dig til at blive voksen - du søgte trøst i at du som voksen, ikke ville have de samme tanker og bekymringer. Du var genert, usikker. Usikker på dig selv, usikker på andre, usikker på verden. Ingen dyb forståelse af noget, ud over dette.... at alt ville blive anderledes, alt ville blive godt, på et tidspunkt.


Det du husker bedst fra din barndom er, at du fandt en stor trykhed i at din barndom blot var en fase

og at: når du blev voksen, ville du have styr på dit liv.

Du ville have styr på alt i dit liv og du ville endelig kunne slappe af.


Have ro omkring dig. Mærke ro inde i dig.

Du ville føle dig selvsikker. Du ville føle dig HEL.

Du ville være LYKKELIG. Alt ville faktisk bare blive pisse fedt!

Og du ville være helt igennem fantalastisk;) 


Derfor måtte tiden egentlig gerne bare gå. Og det gjorde den så... 

Tiden gik og gik... Du glemte at du blev voksen. Og du glemte denne viden, som hjalp dig i mange år.


Du glemte at du som barn så frem til Denne TID du lever i lige nu.

Du er voksen NU. DET ER NU - DEN TID du så frem til!!


Er du så denne version af dig selv? Er du denne *DIG*? 


Det kommer vi tilbage til. For først:


HVOR KOM DET FRA?


... den idé om at ALT bliver Fantalastisk, når du bliver voksen? 

.... det ultimative liv, du drømte om som barn.


Havde din mor og far styr på alt i deres liv? det tror jeg ikke.


Lod de som om, at de havde styr på alt? næææ, det gjorde de sikkert ikke. 


Kan det være det modsatte der drev dig?

At du forventede mere i dit voksenliv, end dine forældre havde/har?


Men hvor kom denne fornemmelse eller forventlig fra?


Den her indre ro i at vide, at når du bliver voksen - så bliver alt lettere, alt bliver bedre, alt bliver sjovere.

Alt bliver mere levende. Legende, nærværende. 

Flere farver. Paletten vil vokse sig endnu størrer end du kunne forestille dig.


Hvorfor? Fordi:


Du kan gøre præcis som du vil.

Alt i hele verden er åben for dig og du ved præcis hvad det er DU SKAL med dit liv.


DET der giver dit liv mening. Det der fylder dig op og gør dig varm om hjertet og som du kan leve af og forsørge din familie med.


Hvor kommer "DET" fra?


Det kommer fra KILDEN, UNIVERSET, GUD, ALTET - kald det hvad du vil.


Du kan kalde det LYSET. Det lys du kommer fra.

Det lys du skinner med. Det LYS "dine" kan se i dig. Det LYS andre kan se skinne ud fra dig.


Og hvorfor kommer det derfra? - Fordi det er der DU kommer fra!


Glem ikke hvad og hvor du kommer fra! Find tilbage til det sted i dig selv og mærk kærligheden, varmen og lyt din indre viden igen, ligesom du gjorde da du var barn.


"Mærkede jeg KALDET allerede som barn?" Ja.... bestemt... Det gjorde du og du ved det godt!NYD NUET 

Sæt pris på det du har. Sæt pris på DIG. Og vær til stede - i nuet.

Du har glemt at sætte pris på, hvor meget du faktisk allerede har udrettet - nyd det. 

OG NYD NUET.


Alt det du har i dit liv, er ikke kommet af sig selv.


Alt du har, er skabt af dig. Dine tanker. Den energi du har været i. Den energi du har valgt at være i.


Måske er dine ønsker gået i opfyldelse. Måske er de ikke, eller måske har du bare ikke været opmærksom på det.


Måske har du taget det som en selvfølge og derfor ikke blevet overrasket.... og fedt for dig, hvis dette har været tilfældet- bliv endelig ved med at leve på den måde.

For sagen er den, at hvis du lever dit liv ud fra, at bestemte ting kommer til at ske for dig, så GØR de.


"Jamen der sker kun dårlige ting og der er den ene uheldige situation efter den anden" -siger du måske??


Så må jeg bede dig om at stoppe. STOP STOP Et kærligt STOP OP - og duft lige til roserne;)

Har du ingen roser at dufte til? 

Kunne du godt tænke dig at dufte til nogle roser?


Hvad ville være det letteste for dig at gøre, hvis du gerne vil have muligheden for at dufte til de roser du ønsker at dufte til?


Ja, nemlig - at KØBE roser. Skaf dem selv. Forvent ikke at andre skaffer dig dine roser.

De roser du ønsker dig. Roserne du kan stoppe op og dufte til;)

For du skal faktisk huske dig selv på, at dufte til roserne.


Men du ved ikke hvilke roser du vil have?

Så undersøg markedet. Drøm om dem. Hvordan ville de perfekte roser se ud. Hvilken farve ville de have? Hvor intens ville duften være?


Hvis disse roser er ALT det du kunne drømme om og ønske dig. Hvis disse roser er de mest perfekt du nogensinde har set... Hvilke følelser ville de give dig (hvis du altså kan lide roser) ellers kan du sætte alt andet i rosernes plads.


Mærk det helt ind i din krop, i maven, i fingrene. Se dem/det for dig. Fornem det. Duft det. FØL DET!


Gå ikke bare ind det første eller det bedste og billigste sted, for at købe roserne. Med indre, at du virkelig synes, at lige præcis disse du finder her, er de bedste for dig.


Men hey, hav lige lidt tro på dig selv her. Du er værdig til flotte, perfekte, velduftende, friske, smukke roser i lige præcis den farve du VIL HAVE.


Har du et billede inde i hovedet lige nu af roserne du vil have? eller kommer der andre billeder frem i dit indre?


Prøv lige at trække vejret helt ned i maven.

Hold vejret et par sekunder tænk over det du værtsætter her i livet. F.eks. din familie, de mennesker der betyder noget for dig. Dit kæledyr, dine interesser, de ting der gør dig glad. Naturen, verdens dyr, at solen står op hver dag eller tonsvis af andre ting.


Hvad var det første der kom til dig? Her har du noget af det du skal huske at være taknemlig for.


Du lever i dag. Hver morgen er en ny start. og du kan skabe DET DU VIL. Hvorfor?

Fordi, det er bare sådan det er! Og det ved din sjæl. 


TILBAGE TIL: Er du denne *DIG*? 


Er du virkelig blevet denne *DIG* som du gik og ventede på at blive som barn - Uden at det faktisk er gået op for dig??? ha..... selvfølgelig er du det.


Længe har du været trist og fortabt og glemt at slappe af og bare være *DIG* 

- for du troede faktisk slet ikke at du var blevet til den *DIG*.


Du havde for travlt med at gøre alt godt nok. Gøre andre tilfredse. Være god nok. At dygtiggøre dig. 

Men du har gjort nok nu. 


Du er det sted DU ØNSKEDE at være som barn. Du er DER NU.


Så skørt hvordan du kan narre til selv til at tro, at det du ønskede og drømte om i så mange år og som du ALDRIG som barn var i tvivl om VILLE SKE - IKKE ville blive til noget.


Du har følt dig som en tumpe, en fiasko, en uværdig medspiller her på jorden. 

Til grin... spildt din tid. Åhh, den følelse af at spilde tiden. AV. Det er slut nu.


Sandheden er bare, at alt imens du har prøvet, kæmpet og holdt ud - Har du været denne version, som du har drømt om.


HELE TIDEN. HELE DIT LIV.


DU er NOK. Stop med at kæmpe imod.


Du er SKABT til at VÆRE DIG: du er den eneste dig!!!


Du er perfekt som dig. Ingen anden kan være dig, ligeså godt som du kan;o)

Nyd det. Det er dit liv. Du er værdi til al den lykke du ønsker dig.


Hvorfor? Fordi du er dig!


DU ER ALLEREDE DEN *DIG* DU ALTID HAR ØNSKET DIG AT VÆRE!


TRO PÅ DIG SELV. Du er den vigtigste i dit liv. Du kan ikke dele ud af dig selv med den kærlighed og ærlighed du altid har ønsket, hvis du ikke fylder dig selv op først.


Så hvad er det vigtigste for dig i dag?

Tænk over det og gør herefter noget ud af det.

Sæt handling på. Gør noget bevidst.

Gem dig ikke væk.

Du er ønsket.

Du er skabt til at være her, lige nu.

Giv den gas med at være dig. 


VÆR HER NU

Se ikke tilbage, hvis du ikke kan se lærdom eller kærlighed i fortiden.


Vent med at se dig tilbage indtil du ser hvad du har lært og fået med dig.

Gode minder. Gode stunder med dine kære.

Dem du for altid vil bære i dit hjerte og du med tårer i øjnene og taknemlighed i hjertet over at du fik lov til at have i dit liv.


Se dig ikke tilbage, hvis det eneste du ser er elendighed. Med mindrer du gerne vil være i en elendig følelse af at alt er fiaskolignende tilstande i dit liv. Så bare giv den gas med dit uendelige klageri og ynk.


ELLER 


stop og duft til roserne. Er roserne rådnet? Så find dig nogle nye;)


HUSK


Alt har et formål. Det du har oplevet har givet dig en visdom som du kan tage med dig.

Find disse ting frem, når du ser dig tilbage.


Vær taknemmelig for at disse mennesker, oplevelser og situationer - alle sammen har været med til at gøre dig til DIG.

..og at de samtidig skal bruges som viden til at leve som den DIG, du altid har vidst at du ville blive (og som du faktisk allerede var).


Så alt er jo allerede super duper og ret perfekt, ikke?


Vent ikke med at leve som DEN DIG. LEV NU. DU ER DIG. DU ER DEN DIG DU ØNSKEDE AT VÆRE - NU!!!


Lad ikke KUN alle andre se DEN DIG.

DU kan også se DIG. Ær dig selv. NYD at du endelig fatter, at DU ER DIG NU.


INGENTING ER FEDERE END AT VÆRE DEN *DIG* - DEN *DIG* SOM DU ALTID HAR DRØMT OM AT BLIVE SOM VOKSEN...

og det er nu. HUSK DET. LEV DET. FØL DET. 


Mind dig selv om det hver eneste morgen, når du vågner


og


Smid alle dine "jamen" væk. STOP dig selv og imens du trækker vejret dybt ind samler du al din gode energi og troen på dig selv og dine medmennesker ind i dit hjerte.

HOLDER vejret, tager "det" ind.... og slipper alt andet i en laaang udånding.


Du er fri fra dine bekymringer. Dine tunge tanker er væk nu. Dine "JAMEN, jeg er ikke nok. Jeg kan kun"...... STOP dig selv!

Du er perfekt. Du er sund. Du er stært. Du er let. Du er fri.

Du er DIG - Tillykke ;)


Du har allerede udrettet og lært meget mere end du regnede med at du ville.

Vær stolt af dig selv, i stedet for at banke dig selv ned som en hegnspæl.

SÆT dig selv op på en pedestal, så andre kan nyde godt af dit lys.


Det er derfor du er her. Det er derfor netop DU er skabt.

DU er skabt til at LYSE og vise vejen for dem du har i dit hjerte. DINE.


Det er vigtigt at stå ved DIG.

Giv dig selv lov til at slappe af i DIG.

Bare være DIG.

DU er den *DIG* du har ønsket at være.

Og det ønske kom ikke tilfældigt til dig.

- du kunne mærke det, føle det, høre det, se det.


Du vidste det bare inderst inde, fordi du er en del af kilden og der er intet andet kilden ønsker for dig, end at du vil finde fred i DIG.

Den DIG, som kilden skabte til dette univers.


Du er ligenu og for altid *DIG*!


*** Camilla C

Modtag mine indlæg via mail